Stockholmsjenna

Vimsig i huvudet

Hero fick stå idag då jag bara var där en snabbis, mockade och borstade igenom honom lite snabbt.

 

Har hållit igång hela dagen och är lite smått trött nu. Vill egentligen bara krypa ner under täcket och sova, men måste fixa lite inför flytten. Har fortfarande en hel del kläder som ska rensas och fotas inför bloppisen. Det är helt sjukt hur mycket kläder man har egentligen! Hittat rätt många som prislappen sitter kvar på men som jag aldrig tänker använda.

 

Imorgon blir det i alla fall hoppning. Tänkte hoppa lite studs på medellinjen.

 

Skärmavbild 2013-09-25 kl. 20.37.48”Har du godis? ” 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JennyM

    Haha seriöst, jag hittar också med jämna mellanrum kläder som jag köpt med prislappen kvar.. så dumt egentligen 😛 Så jag känner igen mig där iaf..

    Sv: Ja men visst är det fantastiskt vad mycket ett djur kan göra för en?! Genom att bara vara dom 🙂

stats