Stockholmsjenna

Vill ha mer energi

 

Denna flytt har varit så energikrävande 😅

Jag berättade ju förut om att det inte var flyttstädat och väldigt grisigt när jag flyttade in. Städfirman var här och städade och det såg ut som en helt annan lägenhet.

 

Men det är ju fortfarande saker att fixa. Först trodde man att det ev. va en fuktskada i badrummet. Men efter att en person kom ut och gjorde mätning kunde man konstatera att det inte var så. Tack gode gud för det! Ytterligare städning krävdes dock.

 

Som jag även berättat tidigare så ska köket renoveras. Idag kom en person över för att kolla på det som ska fixas, men han tyckte att det var mer som behövde fixas i lägenheten (vilket jag höll med honom om) så nu blir det ytterligare lite väntetid med köksrenoveringen.

Och eftersom det inte var flyttstädat och så när vi flyttade in, så har vi inte flyttat över alla saker än. Istället bär William & jag över lite saker varje dag. Det jobbiga är bara med alla köksgrejer, som känns ovärt att packa upp i dagsläget eftersom köket ska renoveras.

 

Sen är det ju det här med flyttkartonger & flyttpackning. Tyckte jag var duktig och planerade väl. Men varje dag står man som ett frågetecken och undrar vilken låda vad ligger i 😂 Jag menar, det är exempelvis inte bara en (1) låda som jag skrivit “kök”, “kläder”, “badrum” eller liknande på 🙄

 

Men även fast denna flytt varit extremt energikrävande och fortfarande är, så känns det ändå skönt att man kan ta flytten lite i lugn och ro. Packa upp en sak i taget istället för att stå där med allt som ska upp på en gång. Men samtidigt vill man ju bara få allt klart så man kan börja boa in sig.

 

Tur ändå att man får spendera dagarna med William innan han börjar förskolan igen ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats