Stockholmsjenna

Vi som älskar 90-talet

Min syster har varit på besök i Sverige och i lördags var vi på festivalen ”Vi som älskar 90-talet” på Zinkensdamm.

 

 

Jag är född -91, så jag lyssnade väl mest på typ Pippi Långstrump och andra barnlåtar under hälften av 90-talet. Så det var en del låtar & artister som jag inte kände igen. Jag visste inte ens om att Victoria Silverstedt har typ två låtar 🙈

 

Men det var kul på festivalen. Markoolio, Eiffel 65, Aqua, Drömhus, Cascada (fast det var väl typ 00-talet?) var såna som man kommer ihåg och var kul att se. Fast jag tyckte nästan att det bästa var Eiffel 65s tribute till Avicii.

 

 

Träffade min bästa barndomskompis där och det var hela 2år sen sist! Var ju extra kul att träffa henne just där eftersom det var henne man dansade, sjöng och uppträdde med till just dom låtarna under 90-talet.

 

Runt midnatt var festivalen slut, jag höll på att frysa ihjäl samt var såå trött. Åkte hem till min kusin i Hammarby Sjöstad och slocknade direkt medan några i sällskapet orkade hålla igång och festa vidare 😂

 

Tog sovmorgon till kl. 9 och sedan åkte jag & min syster hemåt till William som var så glad att se oss 😄

 

 

Det är inte så ofta (läs: typ 1-2 gånger i halvåret) som jag roar mig med att göra barnfria saker. Men det är välbehövligt att komma iväg lite hemifrån. Speciellt när man är ensamstående till 100% och dessutom ensamförälder.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats