Stockholmsjenna

Veckans ridning

Under veckan som gått hade jag flera riktigt bra pass med Kalvin. Han är så otroligt rolig och trevlig att rida. Träningen har varit väldigt varierande med både uteritter, longering samt dressyr i ridhuset. Hittar fler och fler knappar på honom vilket är superkul. Jag har under de senaste åren mestadels ridit de mer nerviga, pigga och heta/hetsiga hästarna som varit hyfsat outbildade, vilket är helt tvärtemot vad Kalvin är. Han är snarare välutbildad, lugn, harmonisk och en riktig läromästare. Kul och nyttigt att rida en annan sorts häst än vad man gjort de senaste typ 16 åren och i onsdags efter ett toppen pass i ridhuset kände jag “nämen, man kanske ska ta och sätta något mål att sträva mot”.

 

Även fast jag i dagsläget bara rider för att det är kul och jag älskar ridning så kan det ändå vara bra med mål att sikta mot. Något som sporrar en, mål att plocka fram de dagar då inspirationen är noll. Nu ska jag bara lista ut vad målet ska bli. Något att klura på kommande veckan.

 

 

Idag pratade Wille flera gånger om att han ville rida Kalvin. Just idag fick Kalvin en välförtjänt vilodag så tänkte att jag inte skulle ändra den planen. Men förhoppningsvis får vi till en dag i nästa vecka då William kan rida lite på sin ponny.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats