Stockholmsjenna

Veckan som gått

Här har det ekat tomt på sistone. Och det är för att jag haft så extremt mycket att göra. Jobb under helgerna och långa dagar på min VFU under vardagarna. På kvällarna när jag kommit hem så har jag passat på att umgås med Sebbe som varit här sen i tisdags. Hade varit en aning osocialt att bara sitta och blogga då.

 

Men dagarna har gått fort. Har haft några morgonfodringar under veckan och då har fina Sebbe varit med och hjälpt till. Dessutom fick vi underbart fina dagar med strålande sol när vi morgonfodrade. Helt underbart härligt!

 

Hero har varit igång hyfsat mycket under veckorna ändå. Hans underbara medryttare har ridit mycket på honom när jag inte varit där, och jag slutade lite tidigare en dag och hann ut till stallet innan solen gick ner. Red ute vid terrängängen och det var så himla underbart att sitta på hans rygg igen. Jag längtar verkligen tills jag har mer tid över.

 

Nu blir det visserligen lite mer tid över. Eleverna har nämligen sportlov nu och jag är tillbaka på universitetet under veckan. Har några examinationer, men det blir även några lediga dagar som kommer spenderas i stallet 🙂

 

1 2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats