Stockholmsjenna

Veckan är över

Nu är ännu en vecka över och helgen gick som vanligt fort. Har jobbat hela helgen, haft lite stallpass och umgåtts med Sebastian. Helgen hat bestått av goda middagar, gott vin, mellomys, filmer och en hel del skratt. Jag har faktiskt mått riktigt bra under hela helgen. Det är helt underbart när man har en där varma känslan i kroppen och mår bra.

 

Idag efter jobbet har jag mest gjort tråkiga saker som att plugga och tvätta. Haft tvättid mellan kl. 16-22.30, och samtidigt har jag skrivit på en av mina examinationsuppgifter som nu är inlämnad. Imorgon är det examinerande reflektions seminarium mellan kl. 9-16 på universitetet. Ge mig energi till det! Är riktigt otaggad…

 

 

 

1

I fredags spenderade jag 3h i stallet hos Hero. Var riktigt pre-fredagsmys innan jag fortsatte fredagsmyset hemma med nästa favorit. Hero var så himla gosig och härlig. Dock var han oerhört lerig så det tog 1.5h att bara borsta bort all lera… 

 

IMG_8175 IMG_8211

Mina två favoritkillar <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats