Stockholmsjenna

Vårkänslor ger shoppingsug

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Detta vårväder som vi haft senaste dagarna gör att man får förhoppningar som att det snart är sommar och varmt! Varje år när vårvädret slår till får jag en så ny energi och känner för att rensa och starta om på nytt. Har haft extra stort sug efter shopping av vår-/sommarkläder. Gaah! Så mycket fint och jag har helt snöat in mig på blommigt och ljusa pastellfärger.

 

Har spanat in dessa klänningar här nedan nu i några dagar och funderar på att beställa hem minst 4 st av dom. Under våren och sommaren är det ju ofta en massa festligheter som studenten, bröllop, midsommar, förlovningsfester, födelsedagsfirande och grillkvällar. På tal om midsommar så är jag varje år sent ute med att köpa hem en fin outfit, skäms på mig! Så i år tänker jag va ute i tid och köpa hem en redan nu. Tror det lutar åt den turkosa klänningen här nedan. Så himla fin!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats