Stockholmsjenna

Vardagslivet och separationsfas

 

Sen det blev förskolestart för William och terminstart för mig har dagarna gått fort. Jag har sen sist det uppdaterades här till och med hunnit med att skriva terminens första hemtenta. Den lämnades in i fredags och nu återstår bara att invänta resultat och plugga vidare inför nästa tentamen som är i mitten februari.

 

För William gick första veckan på förskolan bra, men sedan fick han lite mammalängtan. Han är ledsen precis vid lämning men sedan går det snabbt över. Under dagarna nämner han lite då och då att han älskar sin mamma och säger vilken tid det är som jag kommer och hämtar. Vet inte om det är vanligt med sån separationsfas när man är 3,5 år? När jag hämtat honom på förskolan har vi alltid eftermiddagarna och kvällarna på vardagarna tillsammans och då är han som vanligt. Även helgerna.

 

 

Hur som helst. I övrigt har vi sen jag sist uppdaterade varit mycket utomhus, Williams moster och hunden Peppy har rest tillbaka hem till Irland, men vi fick fina lediga dagar ihop innan de reste hem igen. Vi saknar dom redan!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats