Stockholmsjenna

Varannan dag

Veckan är igång och jag varvar stalldagar med jobb. Denna vecka blir det en ”varannan dag” med en jobbhelg som avslutning. Men nästa vecka är det mer fokus på bara häst.

I måndags hade jag en underbart ledig dag med bara stall. Det var så himla underbart att va i stallet utan stress. Jag ”skulle bara” rida en sväng och tänkte att tiden i stallet skulle va max 2h. Men det slutade med att jag va där i 4.5h timmar istället. Men det var så himla underbart! Lugn och ro samt underbart väder.

Efter mycket pyssel i stallet så passade jag på att rida ut med Hero en sväng. Han hade gått hela helgen med medryttarna, så det fick bli en skrittdag.

Grillmästarna spelades ju in i närheten av stallet och sista inspelningsdagen var i måndags, så äntligen kunde man rida på vägen förbi området där de spelat in. Hero tycker att den rundan är rätt mysig och han blir alltid på så bra humör. Det började dock med att han tyckte det var lite läskigt att gå förbi ”Grillmästarhuset” då de hade avslutningsmiddag där. Så medan han hade fullt upp med att ha koll på deras middag, så höll han på att missa en jätteläskigt (enligt honom…) sladd med skydd över som låg över vägen vi skrittade på. Men han upptäckte den i sista sekund och flög upp i luften med alla fyra och studsade över sladden. Jag höll på att fnittra ihjäl och några som såg det ske såg lite halvt livrädda ut.

 

1

 

Resten av rundan gick dock bra. Vi mötte även på kungens får som betade lösa på fältet medan vi skrittade förbi. Hero verkade väldigt nöjd med tillvaron när vi kom tillbaka till stallet sen. Igår var jag ute och morgonfodrade och sedan fick han en helt ledig dag då jag var iväg på jobb till sent på kvällen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Det låter som en riktigt härlig ridtur 🙂 Haha, det är så roligt när de liksom blir rädda för något efter att de gått in i det.. 😛 Sötnosar!

stats