Stockholmsjenna

Var med och tävla!

Nu vill jag påminna er om tävlingen jag har här på bloggen. Klicka på bilden här under för att komma dit!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    asså seriöst!!! hööks har börjat kopiera jätte mycket jag har GPa speed air och det är väl den den här hjälmen ska efterlikna,, hööks har även kopierat horsewears egna newmarket täcken!! det e faktist nästan så att man borde stämma dom! dom har även kopierat Tretorn stöveln som jag också har,, det e ju nästan dags att dom borde skämmas!! :s

  2. Johanna

    Haha, har redan två såna hjälmar.. Jag kan säga att dom "töjer" ut sig efter ett tag.. 😛 Har normalt 56, men skulle köpt 55 på den här modellen. Ska dock köpa en Charles Owen "Whitaker" hjälm nu, fullt värt 2500kr!!

  3. Johanna

    SV: Okej 🙂 Loser tävlades dock aldrig i någon ridgren men han hade kanske tyckt att det var roligare än travet. Jag har inte bilder på honom på datorn för han är död sedan flera år, han blev bara 9. Men jag har massa vanliga foton så jag kanske kan scanna in ngn :)Johanna

stats