Stockholmsjenna

Vabruari

Jahapp. Då var vabruari igång för oss. William hann gå på förskolan i en vecka innan han blev sjuk. Feber, förkyld och hosta. Han blev sjuk i tisdags och har varit hemma sen dess. Men som tur är så är han bättre nu och kan troligtvis gå till förskolan på måndag igen 😊

 

Har blivit mycket att titta på tecknade Pippi (varför går det inte att hitta avsnitt från Alfons Åberg nånstans längre?! 😫), målat, lekt med lera, lekt med bilar och med Williams leksakskök. Plus mycket gnäll. Men det är väl lite så det brukar va när det är vabb.

 

Förutom vabb i veckan så lyckades William göra sig illa i torsdags. Vi har ett runt soffbord och där stod han och lekte med några saker. Han tappade sin ena leksak och när han böjde sig ner för att plocka upp den så tror jag inte att han riktigt tänkte till, för pang sa det och han slog i ögat i bordskanten.

 

Lite gråt men han slutade ganska snart efter att jag tog upp honom. Såg att det blödde lite från ögonlocket, så jag torkade rent såret och sen verkade allt va som vanligt med W. Jag blev dock lite orolig eftersom det var just ögat och han är lite liten för att kunna säga om han har ont/ser dåligt eller så. Även fast han betedde sig normalt.

 

Jag ringde därför 1177 och sköterskan där tyckte att jag skulle ringa vårdcentralen just av samma anledning.

 

Idag ser ögat mycket bättre ut som tur är. Han har fortfarande som ett sår och ett litet blåmärke, men det går nog över inom några dagar. Det trodde dom på VC.

 

I övrigt har dagarna rullat på. Jag har hunnit att jobba en del och hann klart med mina timmar så jag fick en ledig fredag & lördag. På söndag är det jobb på ridskolan igen. Önskar mig

fler timmar på dygnet i födelsedagspresent!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats