Stockholmsjenna

Vabb igen

 

Känns som att det enda jag gör är att vabba just nu. Verkar va typ enda gången jag har tid att uppdatera bloggen med…

Nej, men vabruari började tidigt hos oss i år. När William kom hem i torsdags hade han hög feber och har fortsatt ha det under hela helgen.. Så jobbigt när ens lilla hjärta är sjuk igen, men samtidigt är det så mycket som går just nu, Vet flera barn i ens närhet som är hemma pga. feber denna vecka.

 

 

Vi har med andra ord haft en väldigt lugn helg med vila och mys. William har inte haft ork till att leka med sina leksaker, utan har bara velat ligga i soffan och kolla på filmer. Idag var första gången då han lekte lite med sin ena bil, men det var inte länge.

Gör så ont i mammahjärtat att se sitt barn sjuk! Men jag hoppas att han snart blir frisk och pigg igen.

 

 

Förutom att vila fick jag lite egentid i lördags. Passade på att skynda till stallet och red ut en sväng med Pink. Solen sken och det var riktigt härligt väder i lördags. Enda minuset är att Pink brunstar och var väl inte på världens gladaste humör när vi tyckte olika. Haha, snacka om att det är skillnad mellan ston och valacker. Hero var väldigt bökig och svår, men honom gick det ändå att säga till. När man säger till Pink så säger hon tillbaka. Men jag kommer nog på mina knep så fort jag lär känna henne ännu bättre.

 

Som ni ser på bilden är hon även som en lurvig björn just nu. Jag valde att inte klippa henne i år eftersom hon inte går så pass intensivt att det behövs. Men nu längtar man tills hon fäller all päls.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats