Stockholmsjenna

Uppföljningssamtal

Har ni haft en fin start på tisdagen?

Vi sov så bra inatt jämfört med natten innan. William var trött när han kom hem från förskolan. Redan vid 17.00 la han sig på golvet med huvudet på sin bok och vilade. Han lyckades hålla sig vaken lite längre och somnade vid 19.30, sedan sov han som en stock och vaknade vid 07.40 imorse. Jag gick också och la mig i tid igår och sov så bra inatt. Det behövdes efter vår hemska natt kvällen innan.

 

 

Idag startade jag dagen med att ha uppföljningssamtal på Williams förskola. Uppföljningssamtal brukar man ha någon vecka efter inskolning för att prata om hur det kändes, hur det går för William på förskolan och om jag har några frågor/funderingar. Jag tyckte att inskolningen gick så bra och även förskolelärarna var nöjda med William och sa att allt går så bra för honom. Var inga konstigheter alls. Skönt att höra och jag märker att William verkligen trivs på förskolan. Han är så glad varje dag när vi ska dit och igår ville hans inte ens följa med hem. Haha.

 

Efter uppföljningssamtalet jobbade jag i några timmar innan det var dags att hämta William igen. Känns skönt när man fått en hel del jobb gjort som man kan checka av. Har en del deadlines denna vecka och alla förutom två är klara. Vi åker ju iväg på ett litet äventyr på torsdag, så mitt mål är att jag är klar med alla deadlines innan torsdag morgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats