Stockholmsjenna

Uppe med tuppen!

eller när går tuppen upp? Jag är iallafall uppe såhär tidigt eftersom jag inte mår så jättebra. Jag skulle nog ha stannat hemma igår… Sedan sov min pojkvän här och han åkte nyss till jobbet så då kunde jag inte somna om.   Så jag tänkte åka till min enda lektion idag som börjar klockan 9 och slutar klockan 10. Vill inte missa saker i skolan.

Sedan blir det att åka raka vägen hem. Dricka en varmchoklad och lägga sig under täcket och spendera dagen i sängen. Min snälla medryttare har Hero idag så jag slipper åka dit nu när jag mår såhär.  Men imorgon måste jag dit så jag hoppas att jag blivit frisk tills dess.

Nej nu ska jag gå och fixa varmchoklad.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    vad jobbigt att du inte har blivit bättre. det känns som att du är sjuk väldigt ofta?!jag har funderat på hur det gick med eric. ni har löst det alltså? vad skönt.

stats