Stockholmsjenna

Upp och ner med en lymfangit häst

Att ha en häst med lymfangit är allt som en berg och dalbana. Ena dagen kan allt vara superbra, och andra dagen kan lymfangiten spruckit upp.. Det går lixom sjukt fort!

Imorse såg Heros ben superfint ut. Men nu när jag lunchade honom så såg jag att det hade spruckit upp. Så nu är frågan om jag vågar vänta på att Viatop kommer hem till brevlådan, eller om jag ska börja behandla med antibiotika/kortison. Jag har nämligen det redan hemma, men om jag börjar behandla så får jag inte tävla på någon månad. Gaah, svårt beslut…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats