Stockholmsjenna

Underbara men stressiga dagar

Vilket tempo veckan går i! Jag har haft slutspurten på min praktik samtidigt som jag varit på universitetet för diverse olika examinationer. Det har varit långa dagar, mycket att planera och skriva, sen har jag umgåtts med S och även såklart hunnit med stallet.

 

Nu är iallafall våren äntligen här på riktigt. Hovslagaren var ute i måndags och skodde Hero. Så nu är bakskorna av och våren är officiellt här!

Och dessutom så går det ju att rida ute så mycket senare nu. Idag red jag ut runt 17.30 och hann rida i 45 minuter innan det blev mörkt.

 

Hero kändes riktigt fin att rida och det var så kul att sitta uppe på hans rygg igen. Har ju mest varit medryttarna som ridit medan jag varit på praktiken. Men idag var det äntligen dags och det kändes så bra i själen!

 

Dessutom blev jag lite taggad i mitten av passet när vi red förbi några terränghinder. Vi har ju inte hoppat sen slutet av augusti pga. hans sparkskada han fick. Dessutom satt jag i dressyrsadel idag, ensam på en äng, ingen säkerhetsväst och ingen var i stallet. Men jag kunde inte hålla mig utan styrde mot terränghindrena och hoppade. Och jag vet faktiskt inte vem som var lyckligast, Hero eller jag? Hero hade öronen spikrakt framåt och såg så glad ut. Jag satt där med ett gigantiskt leende. Fan vad jag saknat att hoppa! Så kan hoppade inte bara en gång, utan det blev några språng innan jag nöjde mig. Superkul!

 

1

Här är hindrena vi skuttade över idag. Så skönt att det är olika höjder för då kan man börja på det lägre och hoppa högre mot slutet. Dessutom är hindrena i en uppförsbacke. Dessutom är det en helt underbar miljö som jag har möjlighet att träna i här ute på Djurgården. Och tänkt, endast 7 min från Stureplan! 

 

2

 

Jag är nyss hemkommen från stallet och ska strax hoppa in i duschen och försöka slänga ihop något till S att äta när han snart kommer hem från jobbet. Igår var jag lite mer ambitiös och hade faktiskt ställt mig och lagat ihop en ordentlig middag samt dukat upp innan han kom hem från jobbet. Det känns alltid lite jobbigt att laga mat till en kock, speciellt eftersom jag är värdelös på att laga mat. Men jag försöker iallafall och det är väl ändå tanken som räknas? 😉

 

3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag är avis på dina träningsmöjligheter! Kan du inte visa fler bilder och berätta mer om vilka möjligheter du har? 🙂

stats