Stockholmsjenna

Underbar helg

Nu har ännu en vecka och helg gått. Jag spenderade mestadels utav förra veckan sjuk, så det sög verkligen. Men blev bättre mot slutet av veckan och spenderade då tid med vänner, i stallet hos Hero och på jobbet. Helgen gick så himla fort och jag var lyckligare än någonsin i söndags. Ni vet såna där underbara stunder då man är så enormt tacksam för allt man har i livet och ens underbara vänner? En sån stund hade jag 🙂

 

I fredags var jag bland annat iväg på bio med Gabbi. Vi såg skräckisen Insidious Chapter 3. Varje gång man sitter där i biosalongen och ser en skräckfilm så funderar man ju över varför man gör sådär mot sig själv… Herregud vad man hoppade till! Jag satt mestadels av tiden med händerna framför ögonen.

 

I lördags åkte jag ut till stallet tidigt på morgonen och red ett pass. Ska berätta mer om det passet imorgon, men herregud vad jag skrattade!

 

Efter stallet åkte jag sedan hem, fixade mig och sedan iväg till Täby för tjejmiddag med mina bästa vänner. Efter en riktigt god middag och en hel del alkohol så slutade det med att vi dansade i köket med vinboxar på huvudet och skrattade så mycket att tårarna sprutade.

 

Jag mådde mindre bra på söndagsmorgonen när jag åkte till jobbet. Men ändå lycklig tack vare att kvällen var så jäkla bra! Efter en lite seg jobbdag åkte jag sedan hem till stan igen, träffade en vän och såg en helt magisk solnedgång i Norra Djurgårdsstaden. Tror jag blev lite kär!

 

1

Jag brukar vanligtvis vara rätt dålig på att ha på mig vita kläder, men i lördags körde jag på en vit draperad blus 🙂 Ett plus med att ha vitt på sig är att man ser lite brunare (eller ja, rödare..) ut.

 

2

Jennie hade lagat en magisk middag. Kan vara bland det godaste jag hade ätit. Det var så gott att vi till och med glömde bort att ta bild på bordet när maten låg där. Så det fick bli en efterbild som jag snodde från Gabbi. 

 

3 4

Efter lite drinkar och vin så åt vi efterrätt som bestod av kladdkaka, vaniljglass och chokladsås. Nomnom! 

 

5 6

Sedan spårade det ut lite… 

Och denna underbara solnedgång fick jag ta del av på söndagskvällen. Som sagt… Jag tror jag blev lite kär.

7 8

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats