Stockholmsjenna

Underbar dag

Igår hade jag en ledig och alldeles underbar dag. Jag startade dagen i stallet med morgonfodring och utsläpp. När jag hade fixat klart där så åkte jag sedan hem och väntade på fönstermontören som skulle komma och byta ut några fönster hemma hos mig. Passade på att köra en tvättmaskin samtidigt som jag städade lite medan jag väntade. När han väl hade varit här och fixat fönstrena så gick jag till Karlaplan och kollade lite i affärer. Passade på att köpa ett par nya skor då mina Reebok Zignano gjort sitt efter ett antal år. Denna gång fick det bli ett par Nike Air löparskor. Perfekta skor för både träning, stallet och promenader ute i skogen/på landet.

Efter rundan på stan åt jag lite lunch och sedan cyklade jag till stallet igen. Anna och jag red ut tillsammans med hästarna och det var så mysigt. Solen sken, det var underbart väder och hästarna var på bra humör. Sen är ju våra uterittsmöjligheter ett så stort plus. Helt fantastisk omgivning här på Djurgården! Det är som att jag blir kär på nytt varje gång. Hero var väldigt pigg och glad igår. Fick sms redan vid intag av Anna där hon skrev att “Du har en väldigt pigg häst idag… Han tror snarare att han är 2år och inte 20år.”. Som tur var så var han inte överpigg som han kan bli, men visst studsade han lite extra i galoppen och tog små “harskutt” då och då.

 

IMG_2332

 

När vi sen red tillbaka till stallet så är det en liten backe upp till gårdsplan. När vi väl kommit upp för backen så såg jag att pojkvännens bil stod parkerad utanför stallet och att han satt på bänken. Han hade slutat jobbet mycket tidigare och åkt ut då han visste att jag va där. Supergullig som han är så hade han till och med kvällsmockat åt Hero, fyllt på med vatten i hinkarna samt lagt in Heros kvällshö medan han väntade på att vi skulle komma tillbaka till stallet. Världens bästa kille! <3 

Efter lite pyssel med Hero så åkte vi sedan hem, lagade och åt middag samt myste framför en film. Och jag somnade snabbt efter en riktigt härlig och underbar dag 🙂

 

IMG_2389

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats