Stockholmsjenna

Två muppar som störde bilden

Igår skulle Jennifer ta bild på sin lilla Primo, men tyvärr så var det två muppar som störde lite i bakgrunden 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sandra

  sv : haha 😉 de beror ju på lite vad det är för väder när det är +5 ute ;)är det hällregn så förstår jag 😉 sen är ja ju mer kinkig med Figge (mitt vbl Fingal Zonett som är 20) än unghästen gizzmo 🙂
  Jo men så är det, man får försöka att inte va egoistisk. Men svårt o veta när den gränsen “går”.

  Kul! Tycker han är trevlig, o väldigt snygg 😉 Gizzmo skulle ju som ja sagt förut kunnat vart hans lillebror 😉 Du får ha lycka till på tävlingarna 🙂 Figge och medryttaren ska ut på iaf förhoppningsvis 2 lokala hopptävlingar i år, o ett par st klubb och payandjump, sen får vi se 🙂 han är trots allt 20 år, men tycker dock att det är hur skoj som helst;)

  Nej, det sa jag till pappa också när han förseslog det när dom väl gått med på att ja skulle få köpa häst 2005. men så en annan är född i en vanlig familj med 4 syskon så sitter ju inte direkt i guldstolen 🙂 också hittade jag Figge o har aldrig ångrat mig 🙂
  sen va tanken att ja skulle ha unghäst/föl direkt efter figge, men så ramlade nordsvensken falcon över mig, och ja , det är ju stunden som avgör lite 🙂 Men nu har ja “fått” tag i min utmaning 🙂 men alltid kul o se hur andra resonerar och så, just efter o haft travare. jag har flertalet andra kompisar som börjat med travare o sen köpt 1-2 åringar 🙂 (halvblod).

  Kram

  (svarade på min blogg, fick för mig att de skulle skickas till din, men det kanske det inte gjorde 😉 så kopierade o skickade hit också.. haha)

stats