Stockholmsjenna

Två bra pass

1

 

I fredags vart det ännu en lång dag i stallet. Gjorde precis som dagen innan att jag tog in Hero och red honom på engång när jag kom fram till stallet. Vart ett pass i ridhuset igen men fokus på övergångar och halter.

Det var så himla kallt så det vart en lång uppvärmning. Skrittade fram i ca. 20 minuter innan vi joggade fram i trav, lång och låg. Hero var väldigt fin att rida och jag gillade känslan man fick med trampet från bak. Han var verkligen så fin och jag satt igen med ett stort leende. Bästa Hero <3

Efter passet så hade hästarna fått lunch så Hero fick äta sin lunch inne medan jag fixade med annat i stallet. Han såg verkligen så nöjd ut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats