Stockholmsjenna

Trodde jag skulle rida, men icke…

Jag trodde att jag skulle rida idag, men icke… Hero har troligtvis varit rädd för något i hagen då hela hans ben & mage var lerigt. När jag öppnade boxdörren och genom ren vana kollade på det vita benet för att se om det var svullet så var hela benet helt rött utav blod. Tog ut honom ur boxen och ställde honom direkt i spolspiltan, spolade av blodet och precis när jag tänkte börja tvätta det med parfymfri tvål så kom jag på att jag ska ta en bild på benet åt er så ni får se.

 

Som tur är så är det inget djupt utan endast ”skrapsår”. Jag är jääävligt glad att han inte har några skor eller broddar bak!

 

Tvättade sedan benet ordentligt för att få bort bakterier. Lindade benet och hade på lite alsolsprit och lät det sitta på i ca. 1½ timme medans Hero stod i gången. Han får ju tyvärr panik med lindor och liknande på, så jag kan inte ha på det en längre tid. Borstade och pysslade med honom i 1½ timme då medans lindan satt på.

 

Tog sedan av lindad, tvättade såren ännu en gång och satte sedan på en jättebra sårsalva som jag använt förut vid nya och öppna sår.

Fick sedan ställa in honom i boxen och hoppas verkligen att det ska se finare ut imorgon!

 

 

 

Den här bilden är tagen när jag bara tagit bort blodet med lite ljummet vatten:

 

Denna bild är tagen efter jag tvättat såret mer ordentligt:

 

Och så sist denna:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Hej! Jag håller på med en matteupgift i skolan där jag ska man komma på en fråga och ställa den till några personer. Så jag har en fråga som du jättegärna får svara på!

    Hur många i din familj är involverade i hästeriet?

    Tack på förhand! Kram Matilda 🙂

    (Du får gärna svara till den här bloggen: lillkurre.blogg.se)

stats