Stockholmsjenna

Torsdag och fredag

Igår hade jag en riktig feberdag. Var mestadels hemma och vilade. Men var även en sväng i stallet och fixade lite inför när den nya hästen skulle komma samt gick en promenad med Hero innan insläppet. Promenerade bort via Laduviken bort till universitetet och tillbaka. Han var på bra humör, men riktigt pigg. Mer än så orkade inte riktigt kroppen och när jag kom hem så var jag sängliggande resten av dagen med lite studier.

1

 

Idag mår jag lite bättre, men fortfarande febrig och ryggen värker som bara den… Pallrade mig till stallet imorse för ihopsläppet som gick bra och sedan till universitetet för en lektion. Kändes som ett måste att ta sig dit pga. närvarokravet. Men det var ändå skönt att vara i skolan igen och träffa alla kurskamrater. Nu läser vi vår sista termin tillsammans, sen går vi olika vägar.

 

På tal om plugget så ska jag skriva klart mitt PM på en C-uppsats nu under dagarna. Min undersökning kommer delvis vara hästinriktad, men även inriktad på det svenska språket. Jag ska nämligen undersöka hur yrkesverksamma ridlärare varierar sitt språkbruk vid undervisning av elever på olika nivåer. En hypotes är att det finns pedagogiska brister i utbildningen av ridlärare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats