Stockholmsjenna

Tillbaka till vardagen

Tänk att man kan bli helt dötrött av att komma tillbaka till vardagen. Jag har typ slocknat varje kväll när jag kommit hem förutom igår då jag var helt hyper efter jobbet och istället hade svårt att komma upp imorse. Men man vänjer sig nog snart.

 

Senare idag kommer det upp några blogginlägg om de senaste dagarna i stallet. Det är svårt att beskriva hur saknad Hero var och hur bra jag mådde när jag kom ut till stallet igen. Fina älskade häst! Han har dessutom varit supermysig de senaste dagarna, dvs. inte alls trotsig eller stökig i stallgången. Snarare så har han stått och njutit när man pysslat med honom, och en hel del gos och pussar har han delat med sig av.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats