Stockholmsjenna

Tillbaka till vardagen 2.0

Måndag igen. Hela helgens planer gick åt skogen då vi fortsatte att vila hemma med Williams envisa hosta. Han sov nästan hela lördagen efter att ha sovit dåligt under natten pga. hostan. Jag testade appen ”Min Doktor” ena kvällen då jag tyckte så synd om W när han hostade, och fick Mollipect utskrivet. Efter bara 1 dygn med hostmedicinen så har han slutat hosta helt om nätterna och inatt sov han hela natten utan uppvak. Så skönt för honom!

 

Nu kickar vi därför igång denna vecka med nya tag. Vaknade vid kl. 05.45 imorse, klev upp och gjorde frukost, fixade i ordning oss båda och packade klart väskorna. Sedan lämnade jag av W på förskolan. Idag är det studier hela dagen för mig tills jag ska hämta hem W från förskolan igen. Känns fortfarande lite småsegt med studierna såhär i början av terminen. Tar ett tag att komma igång igen efter ett längre uppehåll.

 

Hoppas ni har en fin start på veckan!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats