Stockholmsjenna

Tillbaka efter en paus

 

Nu var det länge sen det var en uppdatering här. Jag har velat ett tag om jag ska fortsätta blogga och det för att jag vet att instagram och Youtube är mer aktivt och “levande”. Därför har jag känt av lite hur jag vill göra. Men under denna bloggfria månad har jag verkligen (!) saknat att skriva. Jag vill dela med mig så mycket mer än bara en bild med kort text. Jag mår bra av att skriva. Så därför har jag beslutat för att fortsätta blogga och ta upp att uppdatera mer regelbundet här igen. Hoppas att ni som läser kommer tycka det är kul att jag är tillbaka 🙂 Jag har sett på statistiken att ni varit här inne och kollat under senaste tiden när jag inte uppdaterat.

 

Något jag också funderat en del på under denna månad är mer specifikt VAD jag ska dela med mig av här. Jag startade denna blogg 2007 som en riddagbok där jag delade med mig av min vardag och främst allt som hände i stallet. 10 år senare, i början av 2017 var tanken att jag skulle dela med mig av mitt liv som hästägare samt blivande mamma, och därefter om familjelivet plus häst. Men eftersom allt hände med både Hero (hästen, för er som inte hängt med så länge) och att min sambo dog, så blev det naturligt att bloggen handlade om mitt liv som ensamstående mamma till ett hjärtebarn.

 

Men nu har vi ju en häst i familjen igen. Vilket både William och jag är jätteglada över. Jag vet att jag hade både hästintresserade och inte hästintresserade läsare. Därför har jag beslutat mig för att ha en kombination av hästlivet/ridning/stall och livet som ensamstående mamma/familjelivet. Jag hoppas att ni kommer gilla båda delarna, och om ni inte är intresserade av att läsa något inlägg att ni bara scrollar förbi det 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats