Stockholmsjenna

Tider räcker inte till!

Gud va jag har börjat bli upptagen! Tiden räcker lixom inte till längre. Men det är skönt, då slipper man sitta här hela tiden.
Först tar skolan de mesta utav tiden, fast vi har det fan skoj i plugget. helt otroligt men sant. Sedan efter plugget så är man i stallet och tränar. Det har gått mycket mycket bättre nu senaste gångerna. jag tror vi börjar komma tillbaka till det härliga nu igen. Nu blir det träna,träna,träna. Både dressyr och lastning, för om allt går som vi hoppas, så blir det dressyr tävling i slutet utav september. Men efter stallet så spenderar man oftast tiden med pojkvännen, eller så är klockan så mycket att man går hem och sover.

I onsdags, så var jag och mikaela efter plugget och kolla på bio. det var min lediga dag, eftersom medryttaren hade hero då.
Vi kollade på filmen " på smällen" vilket jag verkligen rekommenderar! den var så jäkla rolig! Jag skratta mig nog igenom hela filmen.

Sedan har dagarna gått som vanligt. Idag var jag också ledig ifrån stallet. så jag följde med jennie till frisören. sedan åkte vi till blåkulla så jag fick träffa kära charam&mimmi. Träffade även på min gamla tränare och ridskolechefen Lotta som hoppades på att jag och hero skulle komma dit någon dag. Självklart 😀
Kom även på att jag ska beställa min nya stall/tävlingsjacka med blåkullas logga på baksidan där det står privatryttare under, sedan mitt och hero's namn på framsidan vid bröstet.

Annars är allt som vanligt, min nya säng kommer idag! 😀 och jennie ska fota mig och hero imorgon när jag rider! weei weeei weeei!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats