Stockholmsjenna

Tavlor från Poster Store

Inlägget är i samarbete med Poster Store

Jag har bott i min lägenhet i ganska exakt ett år nu, men jag har fortfarande inte tagit tag i att packa upp det sista samt sätta upp några tavlor eller dekorationer förutom i Williams rum. Men nu så! Såhär ett år senare tog jag tag i det.

Jag tycker det gör så mycket för ett hem att sätta sin egen prägel på det med posters som tavlor.

 

 

Dessa posters jag har på väggen i vardagsrummet är från Poster Store. De har så många fina posters i sitt sortiment att det tog någon vecka innan jag kunde bestämma mig. Ville ha svart/vita tavlor med vit träram och dessutom ville jag ha motiv som speglade vad jag gillar.

 

Det slutade med att jag skapade en tavelvägg då jag tycker det är ett bra sätt att kunna skapa “konst” hemma och dessutom om man är som jag som gillar förändring så kan man bara byta ut en eller två posters då och då för variation. Eller varför inte variera mellan flera posters mellan olika säsonger?

 

 

Poster Store levererar posters som är miljövänliga då varje poster är tryckt på papper med FSC-miljömärket för ansvarsfullt skogsbruk. Deras posters skapas lokalt i Stockholm med papper från svenska pappersbruket Lessebo bruk. Lessebo bruk har producerat papper generation efter generation, mästare av sina hantverk så har dom utvecklat det mest klimatvänliga papperet i världen. 

 

Om du också vill ha nya fina posters och tavlor kan jag erbjuda dig en rabattkod på 30% på posters från Poster Store (gäller ej Selection & ej ramar). Giltig till 2020-02-20. Koden är: STOCKHOLMSJENNA30.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats