Stockholmsjenna

Tack kära läsare!

Tack för tipsen både här på bloggen, på mail och på twitter om vad som kan vara fel. Det är många som tror på att det är magkatarr, och vissa är helt säkra på att det är det, så jag antar att det kan vara det. Ska försöka klura ut vad jag ska göra åt saken nu bara. Varför får man magkatarr?

 

När jag kom hem igår så åt jag lite middag. La mig sedan på engång i sängen och kollade på två avsnitt utav Gossip Girl samt smsade lite. Det är typ enda gången jag kan vara “snäll” på sms, när jag väl ligger i sängen och ska sova.

 

Nu är jag på jobbet igen. Hade öppningen och jobbar 10-15. Har tagit med mig mina ridkläder och skor, så åker direkt härifrån till stallet sen. Ska försöka komma ihåg att äta min lunch idag, imorse gick jag hemifrån utan att ens ta med mig den, men kom på mig själv sen. Tur det, då har jag en chans att försöka få i mig lite mat idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anette

  Ät lite och ofta! På mig hjälper inte Omeprazol – mår bara mer illa av det. Finns en fantastisk medicin som heter Nexium, men den är receptbelagd.

 2. Lisa

  Magkatarr kan du få av många olika orsaker. De vanligaste är väl
  dock stress, tobak, alkohol, dåliga matvanor, “dåliga rutiner”
  helt enkelt som gör att kroppen hamnar i obalans.. Vad man gör
  åt detta är att äta lite mat åt gången, men ofta, typ 6-8 gånger
  per dag. Ät snäll mat.. Alltså inte stark/sur/stekt/friterad mat,
  du kan även köpa omeprazol receptfritt på apoteket som brukar
  hjälpa mot just magkatarr 🙂 Hoppas du mår bättre snart, lycka till!

stats