Stockholmsjenna

Sweden International Horse Show

DSC00515

 

I söndags spenderade jag hela dagen på Sweden International Horse Show. Det var välbehövligt med en barnfridag eller vad man ska kalla det. Men det var första gången sen William föddes som jag va utan honom iväg en hel dag på nöjen. Även fast det var skönt att kunna fokusera på sig själv och bara ta det lugnt så saknade man ändå honom otroligt mycket. Var som att man stressade sig hem för att få träffa honom igen.

 

DSC00399

 

Dagen på horse show gick väldigt fort. Jag var där med min vän Ellinor. Vi startade dagen med att gå på shoppingmässan. Ellinor hittade även en ponny som hon blev lite förtjust i 😉

Det kändes så konstigt att gå där och inte va hästägare. Är första gången på 10 år som jag inte äger en häst när jag va där. Så det fanns ju knappt något att shoppa denna gång. Haha. Fast riktigt läckra schabrak och dylik där. Men jag får väl hålla mig tills jag blir ponnymamma 😉

Blev dock lite shopping i form av en bok och ny ridhandskar då mina försvann den dagen när Hero avlivades. Fick även en ny hästhuva på köpet när jag köpte handskarna.

 

DSC00425

 

Efter shoppingen kollade vi på dressyren. Det var kür som stod på schemat. Riktigt kul och härligt att se dessa fina ekipage och bara njuta. Sen var det såklart extra kul att min favorit Patrik Kittel kom 2a. Honom har jag alltid haft som en förebild inom dressyren.

 

DSC00453 DSC00479

 

När dressyren var klar gick vi in i Mall of Scandinavia och åt lunch. Tillbaka in till arenan igen för eftermiddagens hoppning. Spännande värre blev det och så himla kul att se EM-hjältarna Peder Fredricson och All in. live igen. Hoppning är ju mer min gren och jag tycker att det händer lite mer där, så det är helt klart lite roligare att kolla på.

 

DSC00519 DSC00533 DSC00536

 

Dagen blev väldigt lyckad och som jag skrev tidigare var det välbehövligt för mig som ensamstående att få komma iväg lite och ”göra mitt”. Hästarna har alltid varit en stor del i mitt liv och är som terapi för min själ. Min Hero dog 1 månad innan Sebastian, så det blev två stora sorger tätt inpå varann för mig och precis som jag saknar Sebbe extremt mycket så gråter jag ibland och saknar Hero. Min fantastiska lilla häst.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats