Stockholmsjenna

Sweden Horse Show 2019

Första advent firade jag traditionsenligt på Sweden International Horse Show. Alltid lika inspirerande att sitta en heldag och titta på ridsport i världsklass och fantastiska ekipage.

Jag är så imponerad av dessa ekipage på hög nivå, hur samspelta de är med sina hästar och hur allt ser så lätt ut när det egentligen är så svårt!

Hann även med några rundor på mässan. Kände mig däremot ganska mätt (mätt på prylar) när jag gick runt där. Har trots allt samlat på mig enormt mycket utrustning under mina 12år som hästägare, jag har det mesta och lite till. Men fyndade en ny ridkappan/stallkappa som är perfekt nu i vinter, nya tömkörningstömmar för halva priset, Munkpeppar till lilla damen och lite andra småprylar. Kände mig nöjd med det och kände mig nöjd över att det inte blev ännu ett schabrak i min redan enorma schabrak-samling 🙈

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats