Stockholmsjenna

Svar på några frågor

Jag har tänkt fixa en frågestund men jag känner nu att jag väntar nog lite med det. Jag har dock fått några frågor på bloggen som jag tänkte svara på i detta inlägg:

 

Elin frågade ” Det är nämligen så att vi ska köpa en unghäst, en 4-åring och nyligen fick vi reda på att hon har en ink på ett lite olämpligt ställe… Så jag undrade bara om du har nån erfarenhet av inkar som du skulle kunna dela med dig av? Skulle vara jättesnällt! “.

Svar: Tyvärr så har jag inga egna erfarenheter utav inkar. Men med tanke på att du nämner att den sitter på ett olämpligt ställe så skulle jag kontakta veterinär och se vad de säger om saken.
Hoppas det löser sig! Lycka till

 

Hanna frågade ” Hur mycket betyder dina djur för dig på en skala 1-10? Tar du hand om dina hästar alla dagar i veckan själv? Om du skulle få va någon annan för en dag vem skulle du vilja va då? Är du själv nöjd med ditt utseende? Är du noga med märkes saker?”

Svar: Mina djur betyder helt klart en 10:a! Oftast så åker jag ut till Hero MINST 6 dagar i veckan, när jag jobbar på ridskolan så har jag fått hjälp utav Sandra som tagit hand om honom den dagen. Om jag skulle få vara någon annan för en dag skulle jag vilja testa på att vara Rolf-Göran Bengtsson. Ja, jag är nöjd med mitt utseende. Jag är inte noga med märkessaker, jag tycker att det är viktigare att skapa ihop en snygg stil som man trivs med än att bara ha på sig märkessaker.

 

Anonym frågade “skaffat pojkvän..?”

Svar: Nej, jag har inte skaffat en pojkvän.

 

Daniela frågade “Var har du köpt schabraket du har på headern?”

Svar: Jag har köpt den från Lyckås Ridsport. Märket är Lamicell och modellen Mirage

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats