Stockholmsjenna

Storm och regn

Vilken torsdag (som känns som en fredag)! Började med att jag imorse stressade upp från sängen för att cykla till stallet för morgonfodringen. Hann dock inte så långt med cykeln innan jag ser en äldre dam som ramlat och slagit i huvudet. Så fick hjälpa henne först och ringa ambulans innan jag kunde cykla vidare till stallet.

 

Väl framme blev det bråttom att fixa klart allt i stallet, ge hästarna mat och släppa ut dom. Men jag hann blir klar hyfsat fort iallafall. Men pricken över i:et denna dag var att det blåste 19m/sekund och piskregnade… Varken jag eller hästarna var särskilt förtjusta i vädret. Hero gick i sidled och försökte ta skydd från regnet…

 

Väl klar i stallet fick jag sedan cykla i regnstormen till universitetet för grupparbete. Var helt genomblöt och frusen när jag kom fram. Men satt iallafall där och pluggade i 2h. När jag sedan skulle cykla hem igen så hade regnet förvandlats till snöblandat regn… Men jag var rätt glad över att det nästan bara är nedförsbackar hemåt…

 

Har precis ätit lite thailändsk fried rice med kyckling, grönsaker och ägg till lunch. Så himla gott och enkelt att göra hemma! Sitter just nu och dricker kaffe och laddar upp för att strax åka till stallet igen. Måste rädda hästarna från detta hemska väder…

 

Julen 041

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Åh vad härligt att du flyttat till Djurgården! Där har jag & min häst varit & ridit jakt 2 ggr. Fantastisk ridmiljö!!

stats