Stockholmsjenna

Stallet, middag och shopping

I förrigår blev det ett dressyrpass i ridhuset. Herregud vad varmt och kvavt det var där! Svettades som en gris, både jag och hästen. Red i ca. 50 min, mycket övergångar samt så red jag honom lång och låg. Egentligen var passet inget märkvärdigt, men han var fin att rida.

 

Igår åkte jag till stallet på morgonen för en pysseldag med Hero. Efter stallet åkte jag sedan hem, fixade mig i ordning och gick ut på stan för vin, middag och shopping. Blev en lång och härlig kväll, och vädret var riktigt fint. Kom hem igen runt 22.00 med flera shoppingpåsar. Kul att förnya garderoben lite. Kan ta några bilder imorgon på lite av det som köptes.

 

1 2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats