Stockholmsjenna

Stallet idag

Idag när jag kom till stallet så var det jättekallt där! Alla hästar stod inne och det såg helt dött ut på den sidan utav gården där jag har min häst då alla hästar de stallen stod inne pga. kylan.
Hero var förjävlig när jag skulle mocka. Han skulle minsann reta upp mig hela tiden och börja ”slå” mot höpåsarna som hängde på boxdörrarna när han stod i stallgången. Höll på att bli galen!

Läste i boken att Hero hade ”bråkat” lite med medryttaren igår och inte velat arbeta alls så jag tog och skrittade runt i ca. 20 min på travbanan med honom. Det var riktigt mys. Solen sken, det var alldeles tyst och så skrittade vi där i tystnaden med långa tyglar.  Hög mys-faktor!

Precis innan jag skulle åka hem så berättade stallägaren att några hade hittat ett litet rådjur som låg ner på vägen. Så de tog med den till stallet, la den i Frittes fleecetäcke och gav den hö osv.  Vi får hoppas att den kryar på sig och klarar sig. Annars måste man skjuta stackaren.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Igeland

    sv: Hehe nja, var väl helt ok, inte direkt lika bra som när man var liten, men det kunde man ju inte vänta sig. Och dom där gubbarna med hattar som jag alltid var jätterädd för var inte alls läskiga, konstigt xD

  2. julia*

    SV: JO, men man måste liksom ha med sig badkläder, o sen efteråt måste man duscha i små konstiga duschar. Fötterna torkar aldrig för det är blött i hela omklädningsrummet. Man kan inte lägga saker någonstan för det är blött. Sen är det ludd och äckligt hår överallt. Sen luktar håret klor hela dagen. Så man får duscha minst en gång till för att lukten ska försvinna. HHAH, där ser du min syn på att simmträna ;)- Jättesött rådjur. Hoppas verkligen det blir bra. Och hoppas det gick bra med tvätten 😉

stats