Stockholmsjenna

Spännande att jobba med hästar

Oj vilken lång dag det varit, och jag är helt slut.

Jobbet på ridskolan gick bra, det roliga med ett ridskolejobb är att ingen dag är sig den andra lik. Det är det som är det speciella med hästar, att de är fria individer med egen vilja och egna idéer. Man vet aldrig vad de ska hitta på…

 

 

När jag kom hem från jobbet så var jag helt slut, så trött att jag inte ens orkade äta mat. Så jag duschade och la mig på soffan och somnade. Vaknade upp efter någon timme då tvn började låta, men orkade fortfarande inte gå upp och äta. Efter ca. en timme till så orkade jag resa mig upp och värma upp maten. Åt lite, la mig i soffan igen och kollade på film. Snacka om att man är trött då…

 

 

Nu ska jag kila ut med hunden på kvällspromenad, sedan gå och lägga mig. Skönt att jag får sova ut liite längre imorgon. Det behövs!

 

 

 

Idag t.ex så lyckades Zetra ta sönder boxdörren… Men jag och Sandra lyckades sätta tillbaka den igen och sedan lagade Stefan den ordentligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Natta

    Ja, hästar kan hitta på mycket saker. Lördagens jobb på ridskolan för mig började med att vi fick jaga fem hästar som rymt då en av dom dragit tråden i hagen och en annan sparkat ner en stolpe. Ganska obehagligt och väldigt tur att ingen blev skadad då de sprang över både tågspår och bilväg. Tur i oturen att inte hela flocken på 20 hästar drog iväg…

    Så ja, ingen dag är den andra lik 😉

stats