Stockholmsjenna

Snart helg!

Nyss hemkommen efter en dag på min VFU-skola. Idag höll jag en lektion i svenska med mina elever. Åh, det var så himla kul med elever som var aktiva och verkade intresserade i ämnet. Dessutom tyckte jag att övningarna jag gjorde funkade bra. Det ska bli spännande nästa lektion då en lärare från universitetet kommer och kollar på lektionen samt på hur jag undervisar.

 

Nu ska jag varva ner lite. Sebbe är påväg upp till Stockholm och jag tror att vi ska direkt en sväng till stallet när han kommer hit då han varit snäll och köpt med sig några spånbalar till Hero. Sen blir det nog bara middag och mys resten av kvällen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats