Stockholmsjenna

Snart ett nytt år

Tiden har som vanligt varit knappt nu på sistone. Sen sist har jag jobbat varje dag, men även varit i stallet och umgåtts med vänner och Sebbe. Nu har jag äntligen några lediga dagar, vilket passar bra såhär på slutet av året och i början på det nya.

 

Snart är det här året slut och jag är så redo för 2016. År 2015 har
verkligen varit ett dåligt år, det har nog till och med varit ett av de sämsta åren i mitt liv. Mycket skit som hänt. Så jag är verkligen mer än redo för det nya året och hoppas att 2016 bjuder på mer lycka än tidigare. Och på något sätt känns det riktigt bra.

 

På tal om nyår så sitter jag just nu i skrivande stund på SJ-tåget påväg till nyårsfirande. Blir att fira med Sebastian i år med. Min fina bästavän Gabbi har hand om Hero under nyårshelgen då jag är borta, och min medryttare har hand om Hero idag. Så han avslutar året med en massa kärlek från dom 🙂

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats