Stockholmsjenna

Snabb fix i stallet

Efter jobbet åkte jag på en gång till stallet. Började med att äta  lunch, och sedan satte jag igång med att mocka och fixa fodret.

Sedan var det inte mycket tid över, så det vart att plocka in hästarna. Hero var väldigt nöjd med att få komma in! 🙂 Och de andra stod också och hängde vid grinden.

 

När jag var klar med insläppet så hade jag ca. 10 minuter på mig innan det var dags att röra sig mot bussen. Kollade Heros ben och satte om täcket på honom innan jag sedan började gå. Hann dock endast gå till allén när snälla Monika och Jennie plockade upp mig och körde mig hem. Tusen tack! 🙂 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats