Stockholmsjenna

Sminkväska i stallet

Ofta när jag har med mig folk i stallet så får jag frågan “Varför har du en sminkväska i Heros ryktväska?”. Den frågan börjar nog bli standard vid det här laget. Min fråga är snarare “Varför har inte ALLA en sminkväska i deras hästars ryktväska/låda?”.

Anledningen till varför jag har en sminkväska bland Heros grejer är för att skapa lite ordning och reda. Tipset fick jag när jag utbildade mig på Strömsholm, och sen dess har jag använt den. I sminkpåsen finns:

 

1

 

Och ja, efter ni sett bilden så förstår ni nog vad den är till för. Den är perfekt när man behöver piffa till hästen lite extra utan att ha en massa liggande löst i den stora ryktväskan. Dessutom var den ett nödvändigt måste att ha när man jobbade som hästskötare. Den lilla sminkväskan fanns alltid med en och var en räddare i nöden när man snabbt behövde fixa grejer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Smart ju! Är du utbildad hästskötare? Var det svårt att komma in på den utbildningen och var själva utbildningen svår? Funderar lite på att gå den nämligen 😉

stats