Stockholmsjenna

Sjukstuga

Fy vilken natt det var till idag. Jag kände mig krasslig igår kväll, gick och la mig och fick feber samt lite halsont under natten. Var glödhet som en kamin. Var till och med så pass att lilla William inte ens ville sova för nära mig. Blev väl troligtvis för varmt då.

Idag fick jag därför ställa in alla planer och spenderade dagen hemma i pyjamas. Har levt på halstabletter, alvedon samt tevatten med citron och honung. Hade så extremt ont i hela kroppen med. Kändes som att varje muskel värkte. Nu har jag inte ont i halsen längre och hoppas att det inte kommer tillbaka efter natten.

Jag hoppas också att jag inte råkar smitta William.

William bjöd sin sjuka mamma på en sovmorgon fram till klockan 09.30 idag. Sedan har han skött sig extremt bra. Ibland undrar man om bebisar faktiskt förstår mer än vad man tror? W har nöjt sig med att jag inte varit lika delaktig i hans lek som jag brukar. Och när jag var som mest slut på grund av febern så la jag oss båda i sängen, W fick några leksaker och sen somnade vi båda och sov i nån timme bredvid varann.

W var även extremt lätt att natta idag. Och precis innan nattningen fick vi lite oväntat besök. När jag bytte till pyjamas på W så hör jag helt plötsligt hur någon drar i dörrhandtaget och sedan knackar på. Blev lite småskraj men ser sedan ur det där synhålet på dörren att min pappa stod utanför. Egentligen skulle min mamma komma på besök idag men vi struntade i det eftersom jag blev sjuk men min pappa hade missat den informationen och tänkte skjutsa min mamma hem. Men han stannade kvar en stund för kaffe & lekte lite med W och jag såg en gyllene chans att snabbt ta en dusch medan jag fick “barnpassning”.

Nu sover W i sin egen spjälsäng och jag ligger redan nerbäddad i min säng. Hoppas att natten blir bra och att jag imorgon vaknar upp friskare än idag. Sov gott! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats