Stockholmsjenna

SIHS över för i år

Nu är Sweden International Horse Show slut för i år och jag längtar redan till nästa hästevenemang vilket blir Göteborg Horse Show. SIHS har i år bjudit på en hel del fantastisk hoppning och härlig dressyr. Dessutom var det superkul att träffa några av er läsare under helgen. Och det som nästan är det bästa med hästshowerna är alla vänner och bekanta som man träffar på. Blir typ att man antingen bara ses en gång per år (på SIHS) eller så ses man även på GHS och/eller Falsterbo.

 

I år tyckte jag att Friends och Sweden International Horse Show blivit en bättre arena, men jag saknar fortfarande Globen. Jag tror aldrig att Friends kommer lyckas skapa den varma, personliga och härliga familjekänslan som alltid uppfann sig inne i Globen. Men självklart, Friends är större vilket gör det lite mer ”opersonligt” men det är bättre förutsättningar för ryttarna på Friends med större framridningsmöjligheter.

 

Jag var självklart även inne på mässan i år. Men var faktiskt rätt besviken på utbudet. Same same och dessutom rätt dåligt utbud. Jag hittade faktiskt inget av det som stod på min ”att köpa”-lista vilket var: funktionella benreflexer, dressyrgjord med fårskinn, reflexgrimma med bra kvalité och dressyrskydd som är lätta att skölja av och utan en massa teddy/fårskinn eller glitter/blingbling.

 

Men jag hoppas att ni inte missade K9 Horse-monter under mässan! Jag var självklart där och hälsade på. Superkul att dom ställde ut för första gången under SIHS.

 

1 2 3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats