Stockholmsjenna

Shoppade lite idag

Nu är jag hemma igen. Shit vad folk det är ute efter rean och vissa beter sig verkligen som djur! Herregud, kan inte vara lätt för dem om dem måste kriga när priset gått ner lite. Jga gick iallafall runt lugnt och stilla och skrattade åt de flesta personer med min mamma. När jag åkte hemifrån så hade jag 2 saker i tanken: paljetter och nitar.  Och det hittade jag!  Dessa vart mina kap (50 %):


Paljettklänning

Hårband med nitar

Väska med nitar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    SV: Nej tyvärr vet jag väldigt lite om Big Spender, men Big Loser som jag red vad en väldigt snäll och personlig häst, men väldigt busig. Han slutade på travet pga av att han hade för mycket egen vilja, han tyckte inte om att tävla. Men men lite kul iaf 🙂 Johanna

  2. Jennifer

    Tack så mycket, kul att du gillade den. :)Läste att du har en travare, vad kul. Är det din egen? Jag har också en travare, Track Turbo heter han. Fick han 2001. Din var inte startad va?

  3. anne

    fan vad snyggt hårband! sv: jo, rean brukar ju vara en riktig djungel alltså. jag stör mig alltid så mkt på folk i stan så jag funderar faktiskt på att skippa hela skiten i år…

stats