Stockholmsjenna

Shoppa och gråt i stallet

Idag var jag först i skolan. Satt mestadels uppe på balkongen i det härliga vädret och pratade. Härligt att ha en balkong högst upp i skolan 🙂
Sedan hade vi en samling och lyssnade på reagge musik, eehm, sommarkänlsa någon?

Efter samlingen så åkte jag in till stan och kollade lite i affärer, vet vad jag behöver till i sommar; 2 par nya jeans, shorts, massor utav toppar, ett par klackar och ett par gladiator sandaler.

Köpte dock två enkla bastoppar idag och tittade efter snygga gladiatorsandaler, men hittade inga. Fick höra att Bianco i Haninge Centrum har snygga sådanna. Kanske får springa dit imorgon eller på söndag?

Sen fick jag åka kommunalt till stallet eftersom pappa hade åkt iväg.  Men det gick jätte snabbt nu när dem flyttat busshållsplatsen ännu närmare stallet.

Men ridningen gick inte bra, det gick så dåligt att jag började gråta ett tag. haha, nej men jag vart besviken. Fast jag började gråta. Bet sedan ihop och kämpade på, gick betydligt bättre mot slutet. Varför det inte gick bra var för att Hero var som en helt annan häst idag. Inte den han var i förrigår t.ex eller de andra dagarna jag ridit. Jag som tyckte att det började gå ännu bättre för oss än vad det gjort någonsin.
Usch, hemsk känsla.
Men han är ändå min finaste älskling, efteråt fick han beta lite gräs i 10 min.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats