Stockholmsjenna

saknar hero

Känner mig fortfarande dålig och har dessutom fått ont i huvudet… Inte bra alls. Väntar på att pappa ska komma hem med lite mat då jag under de senaste dygnen haft en dålig vana att endast äta 1 gång om dagen, och nästan alltid 24h mellan måltiderna.

När jag väl fått i mig lite mat så ska jag dra på mig ridkläderna och åka till stallet. Var aldrig i stallet igår och fy vad jag saknar Hero! Ska hjälpa Sandra att fixa åt Wiveur också. Planen är även så att jag ska försöka rida lite idag. Jag hoppas att kroppen orkar det, då jag verkligen vill. Men vi får se.

Skärmavbild 2013-08-11 kl. 23.41.57 Skärmavbild 2013-08-11 kl. 23.42.06

Bild på Hero och Wiveur i vintras.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats