Stockholmsjenna

Ridtur med Emelie!

till stallet vart det. Hade med mig min vän Emelie som jag inte träffat på över ett år, så det var trevligt, och kvinnan är super blond nu. Precis så som jag var när vi träffades för första gången för över 2 år sedan.

Iallafall, hon fick låna Exet så vi red ut och konditionstränade lite på slingan, sedan ett varv på travbanan. Efteråt red vi dressyr på utevolten. Exet sökte sig ner fint och Emelie fann verkligen hans knappar snabbt.  Hero var framtung (suck!). Men släppte till efter ett tag.

När vi kom hem vid 21.00 så följde jag med Emelie upp till Vendelsö där hon sedan tog bussen hem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats