Stockholmsjenna

Regnig helg

 

Var inte direkt världens bästa väder i helgen som var,  Men vi försökte göra det bästa av situationen. I lördags åkte vi först på en liten utflykt till Klockargårdens Väffleri. Supermysigt ställe där man kan äta goda våfflor och annat som finns på deras meny. Fanns både söta och matiga våfflor, men vi siktade oss in på den vanliga våfflan med hemmagjord sylt och grädde. Riktigt goda!

 

 

Efter våffleriet åkte vi vidare med bilen mot Trosa. Perfekt väder att åka bil i, men mindre kul att gå utanför bilen då det regnade konstant. Väl hemma igen blev det ”lördagsmys” med middag och film. Både William och jag var ganska trötta och somnade sedan vid 20.00.

 

På söndagen vaknade vi upp pigga redan vid 06.00. Det negativa med att ha somnat tidigt… Blev en förmiddag hemma som kändes som en evighet bara för att vi hade vaknat så tidigt. Sedan blev det en hemmasöndag med mycket fix. Storhandlade lite på Ica Maxi, var i stallet en sväng och åkte lite sparkcykel ute. Men utöver det blev det lite mer tråkiga saker som att tvätta, förbereda för kommande veckan mm.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats