Stockholmsjenna

Red till stranden

Igår på morgonen hade jag en salstentamen som jag de senaste dagarna pluggat inför. Det kändes så himla befriande att gå ut från den där tentasalen efter att ha suttit där i några timmar och skrivit. Jag var dessutom helt slut i huvudet efteråt att jag somnade och sov i några timmar efter lunch. Tänk att studier kan ta så mycket energi från en. Har börjat inse det mer och mer nu.

 

För att ge mig själv (och hjärnan…) en belöning så cyklade jag ut till stallet på eftermiddagen för ett ridpass. Väl i stallet mötte jag även Anna, så vi bestämde oss för att rida ut tillsammans. Alltid kul med lite sällskap när man rider. Tävlingen (?) Tough Viking går på Djurgården imorgon så delar av området är ”avspärrat” och en del ställningar mm. är ivägen så just nu är uterittsmöjligheterna lite mer begränsade. Men vi red bort mot en sandstrand som finns här på Djurgården.

 

Hero brukar vanligtvis älska att bada. Visserligen så har han alltid bara badat i sjöar. Igår var det i havet och han tyckte att det var liiite läskigt med alla vågor. Men Otto var modigare och gick i, så då passade Hero också på och det var motvilligt när vi skulle därifrån. Helst ville han nog bara stå kvar i vattnet. Dessutom tyckte han att det var superkul att trycka ner mulen i vattnet, ”plaska” och blåsa bubblor genom näsan. Haha, han var så himla söt!

 

Efter badet så red vi hemåt igen men red en annan väg så vi kunde trava och galoppera en del. I galoppen taggade Hero till, stod och studsade på stället innan jag släppte fram honom i galopp och han tyckte det var så himla kul. Jäklar vilken fart han fick! Skrittade sedan sista biten hem på långa tyglar.

Snacka om att man fick en bra avslutning på torsdagen. Jag somnade rätt tidigt på kvällen och sov sedan som en stock hela natten.

 

1 2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats