Stockholmsjenna

Ponnyakuten blir hästakuten

Ponnyakuten är ett av årets mest populära barn-och ungdomsprogram på SVTB. Nu kommer därför ytterligare en säsong att spelas in. Platsen är liksom föregående år Sjörup Prästgård i Ystad. Lägrets datum är 11-26 juni.

Ponnyakuten är ett träningsläger där åtta ekipage får hjälp med sina hästproblem. Tobbe Larsson, Sveriges mest kända hästartist och lägrets tränare, hjälper eleverna tillsammans med duktiga gästtränare.

Gästtränarna är själva ryttare med stor erfarenhet och hittills har bland andra Jan Brink, Piia Pantsu, Fredrik Jönsson, Peder Fredricson, Birgitta Kjellin och Pontus Westergren tagit sig an ponnyerna och deras ryttare.  

Just nu är Ponnyakuten-redaktionen i färd med att planera innehållet i de kommande 16 programmen och sammanställa de ansökningar som redan kommit in. Om man är mellan 11-16 år och upplever att man har ett problem så är det inte försent att söka. Redaktionen måste ha fått in ansökningarna senast 29 april.  Förra året kom över 1000  ansökningar, men nu har alltså du som sökt tidigare säsonger chans igen.

Nytt för i år är att ansökningar både från ponnyer och hästar är varmt välkomna. Liksom föregående år får även medryttare och fodervärdar söka.  

Du som vill ansöka: Skriv till Mastiff och berätta om dig, din ponny och erat problem. Skicka med bild och/eller film. Glöm ej att ange mailadress till en förälder och fullständig adress och telefonnummer.

Skicka ansökan till: Mastiff/Ponnyakuten, Box 270 34, 102 51 Stockholm  

Ett första urval görs på casting i Skåne 11 maj och Stockholm 16 maj.

Mer information om ansökning på svt.se/ponnyakuten

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats