Stockholmsjenna

Pilates, löpband och crosstrainer

Gick ner till gymmet efter att ha ätit två knäckebröd & lite grönt te till det. Började med 30 minuter Pilates med instruktören. Kan säga att jag efter 3 gånger märker stor skillnad på vissa övningar. Jag har blivit mycket smidigare och fått bättre koll på min kropp. Så himla kul när man märker skillnad! I början så gjorde jag alla övningar utan boll då man ska göra så när man är nybörjare, men idag vart det alla övningar förutom 2 stycken med boll. Testade givetvis med bollen först, men jag var lite för svag i just de två övningarna.

 

Efter Pilatespasset när kroppen var uppvärmd och klar så hoppade jag på löpbandet i 20 minuter, tog en liten paus i ca. 1 minut när jag drack vatten innan jag sedan gick på crosstrainern i 30 minuter. Kände att min kropp blivit mycket starkare, och orkade mycket mer. Vilket är kul!

 

Nu ska jag tagga om inför hoppträningen ikväll! Då blir det en och en halvtimme ridning.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats