Stockholmsjenna

Perfekt dag på travbanan

Det har vart så fint väder ute idag! Så jag passade helt enkelt på och red lite på travbanan. Han kommer ju gå tisdag & onsdag i ridhuset, så det kan vara skönt för lite variation.

 

Började med att skritta fram några varv så att han kom igång ordentligt efter att ha vilat helgen. Började sedan trava och red honom hela tiden lång och låg. Kortade och minskade traven rätt ofta samt jobbade med lite ställning och sidförande. Travbanan är verkligen helt perfekt för sidförande övningar!

Sen var det såklart dags för det bästa: att galoppera i snön! Gud så underbart det var att bara låta Hero galoppera på, solen sken och man hörde hur Heros steg landade i snön och framför mig såg jag bara två öron som pekade framåt utav lycka.

 

Tänk att man kan bli så lycklig utav att rida? 🙂

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. issa / elevating.blogg.se

    hejhej, skulle du vilja hjälpa mig med en sak?
    Där våra hästar stå ägs marken av kommunen och vi hyr den, nu har avtalet sagts upp och vi är tvungna att riva allt och flytta innan 1 maj. Känns jättejobbigt eftersom vi inte vet hur vi gör eftersom det finns ytterst få möjligheter till att stalla upp 4 hästar någon annanstans. De säger att det ska bildas ett naturreservat på marken vi hyr och bli en trafikinfart. Vi har gjort nästan allt, och har nu gjort en namninsamling för att få inte så mycket namn som möjligt och sedan skicka till kommunen så att de kan förstå att det finns folk som inte tycker att hästarna ska flytta. Kan du lägga upp en text och länken till namninsamlingen i bloggen skulle det vara jättesnällt <3 http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6254

stats